Jump to content
David

Forum Issues

Recommended Posts

11 minutes ago, AndyinLiverpool said:

Does anybody know why my notifications don't work any more?

I've tried effing about with the settings but to no avail.

Which notifications are you not receiving?

Share this post


Link to post
2 minutes ago, AndyinLiverpool said:

replies to my posts; likes of my posts (yes there actually have been some). The last one I got was on July 2.

Strange, just looked at your settings in the admin panel, no reason why you shouldn't be. Leave it with me and I'll get back to you.

If anyone else is getting notifications either shout up please

Share this post


Link to post
8 minutes ago, AndyinLiverpool said:

replies to my posts; likes of my posts (yes there actually have been some). The last one I got was on July 2.

Test quote (ignore)

Share this post


Link to post
11 hours ago, AndyinLiverpool said:

ta

I've contacted the software support guys to take a look, baffled me, usually pretty quick so should be fixed today/tomorrow

Share this post


Link to post
11 hours ago, David said:

Strange, just looked at your settings in the admin panel, no reason why you shouldn't be. Leave it with me and I'll get back to you.

If anyone else is getting notifications either shout up please

Some of my notifications for reactions don't take me to the post they are referring to when I click on them, normally to the top of the next page.

Share this post


Link to post
Just now, rynny said:

Some of my notifications for reactions don't take me to the post they are referring to when I click on them, normally to the top of the next page.

And? Just be lucky you are getting any at all!

Share this post


Link to post
Just now, David said:

And? Just be lucky you are getting any at all!

Just letting you know, not a problem for me.

Share this post


Link to post
3 minutes ago, rynny said:

Just letting you know, not a problem for me.

Alright alright quit whining I'll look into it ok? Jeeez you're so demanding in the morning 

Share this post


Link to post
Just now, David said:

Alright alright quit whining I'll look into it ok? Jeeez you're so demanding in the morning 

Now you know how I felt last night!! :o

Share this post


Link to post
8 minutes ago, richinspain said:

That works when I go back to the site, but when I change between sections it's gone again.

Try clearing your cache in settings > safari 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.